Over ons

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Coffee Express is een koffie onafhankelijk service en onderhoudsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in koffiezetsystemen.

Waardoor we voor vele grote en kleine koffiebranders de service en onderhoud uitvoeren, en dat met 30 jaar ervaring in het verlenen van onderhoud en service op professionele espresso machines, vriesdroog, freshbrew, en volautomatische koffiemachines.

Wij beschikken over een zeer snelle 24 uurs eigen servicedienst, waardoor u ervan zeker kunt zijn dat wij binnen 24 uur uw koffiemachine hebben gerepareerd (vaak al binnen enkele uren). Lukt het ons niet om wat voor redenen dan ook dan stellen wij een vervangende koffiemachine ter beschikking, indien u een service contract bij ons heeft afgesloten.

Door deze brede espressoservice ervaring kunnen wij de meeste pistonmachines en diverse volautomaten onderhouden en servicen.

Denk aan de lange termijn

Laat uw koffiemachine niet onnodig stuk gaan.

Onderhoud aan uw koffiemachine is belangrijk. Onderdelen van uw koffiemachine kunnen verroesten, verslijten of verkeerd ingesteld zijn. Voorkom onnodige kosten en kies voor goede zorg van koffiemachine.