Merken

Bekijk alle merken die wij in ons assortiment voeren. Alleen A kwaliteit. Dat is waar wij voor staan!

Animo is de nederlandse leverancier van hoogwaardige zelf ontwikkelde en bedachte koffiezetsystemen en koffieautomaten. Deze machines staan allemaal bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de vele keuze mogelijkheden.

→ Bekijk Animo producten…

Faema maakt – sinds 1945- hoogwaardige espresso en cappucino machines. Dit is één van de bekendste merken binnen de koffiemachines.

→ Bekijk Faema producten…

Necta is een dochteronderneming van de Evoca groep die hebben diverse merken onder hun hoede zoals Saeco, Wittenborg en Gaggia. Necta is gespecialiseerd in het maken van volautomatische koffiemachines met hun bekende bijna onderhoudsvrije zetgroepen.

→ Bekijk Necta producten…

Rombouts is een belgisch familiebedrijf die bekend staan om hoge kwaliteit koffie. De internationale ontwikkeling zet zich gestaag verder dankzij de innovaties van onder meer het 123 koffiesysteem en de koffie pods machines. Het bedrijf levert uitsluitend de hoogste kwaliteit van de Rombouts koffie.

* Producten binnenkort online

Gaggia is een dochteronderneming van de Evoca groep die hebben diverse merken onder hun hoede zoals Saeco, Wittenborg en Necta. En is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige espressomachines met een uiterste moderne traditionele look.

→ Bekijk San Remo producten…

Schaerer is een dochteronderneming van de bekende Duitse koffiemachine maker WMF. Nu vallen ze beide onder de SEB groep. Ze zijn gespecialiseerd in volautomatische koffiemachines met Zwitserse precisie, voor de perfecte kop koffie.

→ Bekijk Schraerer producten…